Våre samarbeidspartnere

Vi har signert avtaler med diverse profesjonelle samarbeidspartnere, som alle kursdeltagere får tilgang til. Les litt om dem nedenfor

Advokathuset Brækhus

Kapitalkurs har et samarbeid med Brækhus. De består av 80 dyktige og engasjerte medarbeidere og er ett av bransjens mest internasjonalt orienterte advokatfirmaer. Gjennom globale nettverk av samarbeidspartnere løser de enhver juridisk utfordring, uavhengig av landegrenser. Deres ekspertise anerkjennes av ledende internasjonale kåringer som Legal 500 og World Tax.

Alle Kapitalkurs sine kunder får tilgang til maler som er nødvendige for å hente kapital, via Kapitalkurs sin portal. I tillegg tilbyr Brækhus et gratis oppstartsmøte på 30 minutter til alle Kapitalkurs sine kunder, for å avklare ramme, omfang og innhold av eventuelle juridiske behov.

Ownersroom

Kapitalkurs har et samarbeid med Ownersroom. Ownersroom er en software plattform som hjelper tidlig fase og vekst selskaper å forenkle tilgangen til kapital. Dette gjøres ved at selskapene effektivt håndterer sine eksisterende aksjonærer, bygger investornettverk og gjennomfører emisjoner. Ownersroom har idag ca. 200 kunder (hovedsakelig i Norge). Noen er i veldig tidlig fase, mens andre er i sterk vekst. Adminkit (fra Sandefjord), Husleie.no og Db Equipment er eksempler på noen av deres kunder.

Alle Kapitalkurs sine kunder får en gratis samtale for å få mer informasjon om tjenesten til Ownersroom og en 14-dagers prøveperiode og rabatt på alle Ownersroom sine abonnementer.

Ecommerce Marketing

Ecommerce Marketing er et digitalt markedsføringsbyrå med fokus på betalt annonsering, innholdsproduksjon og sosiale medier. De utnytter sin forretningskunnskap og digitale ekspertise for å dekke hele kundeopplevelsen og identifisere strategiske vekstmuligheter med fokus på å skape gode resulterer på både et kortsiktig og langsiktig nivå. Ecommerce Marketing er datadrevne, kreative problemløsere som brenner for markedsføring og elsker å se sine kunder lykkes.

Alle Kapitalkurs sine kunder får en gratis samtale for å identifisere hva du trenger hjelp til og rabatt på alle tjenestene Ecommerce Marketing tilbyr.

Entrepedia

Kapitalkurs har et samarbeid med Entrepedia. Ideen og behovet for Entrepedia kommer fra investeringsselskapet Firda. Firda bygger på Geir Førre sine erfaringer og kapital som suksessfull seriegründer (har tre milliardsalg til utlandet bak seg). Entrepedia tilbyr en verktøykasse som oppstartsselskap trenger av informasjon og dokumenter for å bygge et bra selskap. Alt er basert på egne erfaringer som gründere og investoren Geir Førre.

Alle Kapitalkurs sine kunder får en gratis samtale, for å få mer informasjon om tjenesten til Entrepedia og gratis tilgang til Entrepedia sin portal og hjemmeside.

Aprila Bank

Kapitalkurs samarbeider med Aprila Bank om å tilby fleksible lån til mindre bedrifter. Aprila er en digital og automatisert bank som tilbyr finansiering til små og mellomstore bedrifter gjennom produkter som tilfører arbeidskapital og likviditet. Aprilia sitt mål er å hjelpe med å finansiere og bygge fremtidens bedrifter og arbeidsplasser, som er så viktige bidragsytere til samfunnet.

Aprila sin heldigitale søknadsprosess gir deg svar på hvor mye du kan låne. Det er ingen krav til pant, ingen skjulte kostnader eller bindingstid. Du kan søke om inntil 3 MNOK i kredittramme. Alle Kapitalkurs sine kunder som søker på Aprilia sine tjenester slipper månedsgebyr de første tre månedene. Aprila gir lån til helt nyetablerte selskaper, og at de kan vokse med kundene.

Pitch40

En ny videobasert investeringsplattform som gir investorer, engleinvestorer, familieselskaper, oppkjøpsfond, vekstfond, private equity og venture selskaper tilgang til de mest spennende startups og scaleups på markedet. Pitch40 har en rekke unike konsepter som vi tror vil revolusjonere måten investorer finner, kommuniserer og investerer i selskaper på.

Pitch40 er en av Kapitalkurs sine samarbeidspartnere og de beste selskapene blir henvist videre til plattformen for å ha mulighet å hente kapital.

Ymir Labs

Kapitalkurs har et samarbeid med Ymir Labs. Ymir Labs er et startup studio som i flere år har spesialisert seg på å hjelpe norske gründere med å komme i gang. Dette gjøres ved å ta ferske gründere gjennom et fire ukers intensivprogram hvor de får hjelp til evaluering, ideutvikling og prototyping. I slutten av intensivprogrammet er målet at gründeren skal vere klar til å gjennomføre sin første kapitalinnhenting. Til nå har hele 8 av 10 gründere lykkes med å hente kapital til sitt selskap etter første måneds samarbeid med Ymir Labs.

Ymir Labs har i dag over 20 selskaper i porteføljen sin hvorav noen av disse blant annet er Dr. Dropin Hud, Caplist, Nabostylisten, Pitch40 og Investorweb.

Sildre

Kapitalkurs har et samarbeid med Sildre, som hjelper bedrifter å søke tilskudd (soft funding) til innovasjon og oppstart. Sildre sine kunder er startups, scaleups og børsnoterte selskap – som alle har én ting til felles: De utvikler innovative løsninger.

Sildre kan hjelpe dere med å søke støtte fra bl.a. SkatteFUNN, Oppstartstilskudd, Miljøteknologi og Innovasjonskontrakter fra Innovasjon Norge, Pilot-T, Pilot Helse og Innovasjonsprosjekt i næringslivet fra Forskningsrådet. De kan også sette dere i kontakt med en dyktig partner som kan hjelpe dere å søke støtte fra EU (f.eks. EIC Accelerator) og andre internasjonale ordninger.

Alle Kapitalkurs sine kunder får en gratis samtale, der Sildre kan gi innledende råd og tilbud om bistand.