Kontakt oss

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller du ønsker å bestille noen av våre tjenester.

Takk for din henvendelse! Vi bekrefter å ha mottatt din e-post og vil komme tilbake til deg så snart som mulig.
Oops! Something went wrong.

Ofte stilte spørsmål

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene. Finner du ikke det du leter etter eller har et annet spørsmål, så er det bare å ta kontakt.

Hvem er våre tjenester for?

Våre tjenester er for startups, bedrifter og studenter som ønsker å få en dyptgående innføring i hvordan du forbereder deg, pitcher som en profesjonell, unngår de vanligste fallgruvene, henter kapital og maksimerer output i møte med investorer.

Hvordan kan jeg bestille Kapitalinnhenting Masterclass?

Kapitalkurs er opptatt av at kursdeltakere har det som skal til for å benytte seg av informasjonen og kunnskapen på en god måte. I den anledning er det ikke mulig å melde seg på vårt kurs Kapitalinnhenting Masterclass direkte. Du må booke en avtale med oss. Dette møtet eller videomøte fungerer som en kvalifiseringssamtale, hvor kursmentor stiller deg en rekke spørsmål og blir kjent med deg. Vår kursmentor avgjør om Kapitalkurs er i stand til å hjelpe deg.

Hvordan kan jeg bestille Kapitalinnhenting Masterclass med kursmentor?

Kapitalkurs er opptatt av at kursdeltakere har det som skal til for å benytte seg av informasjonen og kunnskapen på en god måte. I den anledning er det ikke mulig å melde seg på Kapitalinnhenting Masterclass med kursmentor direkte. Du må booke en avtale med oss. Dette møtet eller videomøte fungerer som en kvalifiseringssamtale, hvor kursmentor stiller deg en rekke spørsmål og blir kjent med deg. Vår kursmentor avgjør om Kapitalkurs er i stand til å hjelpe deg.

Hvordan kan jeg bestille andre tjenester?

Hvis du ønsker å bestille coaching timer, foredrag eller workshop, så tar du kontakt med oss. Kapitalkurs tilbyr inspirerende foredrag og workshops om det å starte selskap og hente kapital. Enten det er store eller små grupper, så kan vi lage foredrag eller workshop som passer din virksomhet og ditt arrangement.

Hvem vil jeg lære av?

Kapitalkurs sin kursmentor er Frode J. Øvrevik. Han har arbeidet innenfor finansiell sektor i nesten 18 år, og har vært en av de beste innenfor sitt felt. I løpet av karrieren hans så har han møtt mange startups og han kjenner til de utfordringene de kan stå overfor i møte med potensielle investorer. I tillegg er han gründer selv, så han har alle forutsetninger for å sette seg inn i en gründers eller startup selskap sin situasjon. Denne ekspertisen vil han dele med deg – både som kursmentor, coach og foredragsholder.

Hva koster våre tjenester?

Ta kontakt med oss for å få mer informasjon om våre tjenester og priser. Vi opererer med forskjellige priser på våre tjenester.