Fundraising foredrag

Kapitalkurs sine inspirerende foredrag om fundraising vil gi deg en grundig innsikt i nøkkelaspektene ved å lykkes som gründer i dagens marked. Du vil få en dypere forståelse av de nødvendige elementene for å bygge en bærekraftig og lønnsom bedrift, samt verdifulle verktøy for å håndtere utfordringer som oppstår underveis.

Våre foredrag vil gi deg den kunnskapen og motivasjonen du trenger for å ta din gründerreise til nye høyder.

Våre foredrag

Våre foredrag vil gi deg en dypere forståelse av hva som kreves for å lykkes som gründer i dagens marked. Vi vil gi deg innsikt i hva som skal til for å bygge en bærekraftig og lønnsom bedrift, og hvordan du kan håndtere utfordringer som vil dukke opp underveis.

Kapitalkurs har hjulpet over 100 privatpersoner og selskaper til å realisere sine drømmer, og våre foredrag har blitt hørt av 1000+ personer. Kapitalkurs sine foredrag vil gi deg en praktisk og konkret veiledning som vil hjelpe deg å navigere i en kompleks verden av investorer og kapital.

Våre foredrag er skreddersydd til å møte behovene til ulike målgrupper og er tilpasset ulike nivåer av erfaring og kunnskap. Enten det er nybegynnere eller erfarne gründere, kan våre foredrag gi verdifull innsikt og hjelp til å ta deres forretningsideer til neste nivå.

18 år

Erfaring fra finans

100+

Antall startup selskaper vår kursmentor har møtt

1200+

Investorer intervjuet

1.

Foredrag: 6 steg for å hente kapital - til din ide eller selskap

I foredraget gir vi deg en steg for steg metode for å effektivt og treffsikkert hente kapital selv. Du vil få instruksjonene og verktøyene du trenger og får en dyptgående innføring i hvordan du forbereder deg, pitcher som en profesjonell, unngår de vanligste fallgruvene og maksimerer output i møte med investorer.

Check Icon - Kapitalkurs
Hvordan du kan lage en kapitalplan, slik at du vet akkurat hvor mye kapital du trenger å hente.
Check Icon - Kapitalkurs
Hvordan du lager en pitch deck som vil imponere investorer.
Check Icon - Kapitalkurs
Hvordan du når ut til investorer og finner de som ønsker å investere i din bransje.
Check Icon - Kapitalkurs
Hvordan presenterer din ide med engasjement og selvsikkerhet.
Check Icon - Kapitalkurs
Hvordan du lykkes med å close en avtale med en potensiell investor.
Check Icon - Kapitalkurs
Hva skjer etter du har hentet kapital for å sikre at investoren får godt utbytte av sin investering.

2.

Foredrag: Investorjakten 

I foredraget gir vi deg en steg for steg metode for å effektivt og treffsikkert lager en målrettet investorliste og booker møte med en investor.  Du vil få instruksjonene og verktøyene du trenger og får en dyptgående innføring i hvordan du lager investorkriterier, finner investorer, lager en målrettet investorliste og unngår de vanligste innvendingene og maksimerer output i møte med investor. 

Check Icon - Kapitalkurs
Hvordan du lager dine egne investorkriterier, slik at du vet akkurat hvilke type investorer du skal kontakte. 
Check Icon - Kapitalkurs
Hvordan du finner investorer, som passer dine investorkriterier.
Check Icon - Kapitalkurs
Hvordan du lager en målrettet Investorliste og finner den informasjonen som du bør ha med.
Check Icon - Kapitalkurs
Hvordan du presenterer din ide eller selskap med et profesjonelt script, slik at du vet hva du skal si og når du skal si det. 
Check Icon - Kapitalkurs
Hvordan du skal takle innveninger og lykkes med å booke en avtale med en potensiell investor.

Våre referanser

Stars Icon - Education X Webflow Template

Vi ville ha hjelp av Kapitalkurs for det var ikke nok med gode overskrifter i avisene. Det er viktig å skape kompetanse for å nå de riktige menneskene med det riktige budskapet, derfor ville vi bli medlem av Kapitalkurs sitt fundraising program. Jeg var åpent for et møte med Frode Øvrevik for jeg skjønte at jeg hadde mye å lære av han og hans kurs.

Vegard von Wachenfeldt
Daglig leder Norsk Helseportal AS
Stars Icon - Education X Webflow Template

Vi i TIE Connect har deltatt på Kapitalkurs-workshop med Frode, som nytt techselskap med ambisjon om å utvikle et globalt «Tinder» for studier og arbeidsliv. Frode har gitt verdifulle innspill til vår investorpitch. Han er alltid positiv og tilgjengelig for gode råd. Vi lyktes i å close første runde med kapitalinnhenting i mars, og nå er vi i gang med MVP-utvikling!

Vilde Urdal Bolstad
Partner & CPO
Stars Icon - Education X Webflow Template

Jeg meldte interesse til kapitalkurs fordi jeg må hente kapital forutvikling av tjenesten, og her har jeg lite kunnskap. Det blirspennende å lære mer!.

Mads Trippestad
Founder Westudy
Stars Icon - Education X Webflow Template

Til forandring fra alle andre gründerhjelper jeg tidligere har møtt på, så har Frode vist et helt annet fokus enn de. Her føler jeg fokuset er riktig, som er på investoren i seg selv, kapitalstrategi, investorstrategi, og hvordan man som selskap og gründer skal takle innvendinger fra investorene. Og spesielt det som trigget meg var hvor enkelt det er å lage en investorliste bare man bruker de riktige verktøyene som finnes der ute. Jeg tror dette kurset kan veilede meg i riktig retning med å tørre og sette i gang med å ringe investorene med riktige og nøye forberedelser.

Odd Levi Paulsen
Founder Internia
Stars Icon - Education X Webflow Template

“Kurset er lærerikt og innholdsrikt. Det gir meg tryggheten og dytten til å tørre å begi meg ut på kapitalinnhentingen   Noe jeg følte var veldig skummelt.”

Ann Morgan Ayah
Pick Your Pour AS
Stars Icon - Education X Webflow Template

Jeg har startet flere selskaper og driver med netthandel. I denne bransjen er cashflow og en god kapitalstrategi viktig under vekst. Kapitalkurs har vært utrolig nyttig for meg og mine partnere, ikke bare for å forstå tall og kaptialbehov, men også når vi nå skal hente flere millioner til én av våre satsinger. Vi vet nøyaktig hvordan vi skal gå frem, hvor mye kapital vi trenger, hva vi skal bruke kapitalen på og hvilke investorer vi ser etter.

Morten Gilje
Cool Commerce Group
Stars Icon - Education X Webflow Template

Kapitalkurs har vært en stor bidragsyter for oss i Vivvoe for å etablere komplekse finansieringsstrategier som bidrar til videre vekst og skalering.

Henrik Berge Syvaldsen
Vivvoe AS
Stars Icon - Education X Webflow Template

Det var utrolig hyggelig å møte Frode på Kapital og Vekst iTønsberg. Jeg blir så utrolig gira når jeg treffer mennesker som Frode, med full av engasjement, kunnskap og energi. Jeg syntes Kapitalkurs var veldig spennende. Jeg skal nå lansere mine produkter i Norden og jeg er glad for at jeg har fått med meg den dyktige finansspesialisten Frode Jørgen Øvrevik, som skal bistå med rådgivning for å hente den kapitalen vi trenger for neste etappe.

Charlotte Bakke
Founder of Glitter Eco Lovers
Stars Icon - Education X Webflow Template

Jeg ville jobbe med Frode for å realisere mine mål og drømmer. Jeg har vært på utallige webinarer, kurs der du skal lære alt om hvordan man skal lykkes, men jeg fant magefølelsen hos Frode. Jeg gleder meg til å bli med i Kapitalkurs for å få masse ny innputt og følge de rådene Frode gir og tipser om.

Sidonie Hansen
Founder House of Madagascar
Stars Icon - Education X Webflow Template

Proff og trygg foredragsholder. Veldig bra presentasjon av viktige punkter for å få tak i investorer og håndtering av investor relasjoner. Lett å jobbe med og fleksibel og ryddig i forhold til arrangement og oppdrag. Anbefales varmt.

Elisabeth Hernes
Prosjektansvarlig Indre Østfold Næringsutvikling
Stars Icon - Education X Webflow Template

Frode i Kapitalkurs deler svært nyttig erfaring rundt hvordan du henter kapital til din startup; Gjennom seks anbefalte steg. Fremgangsmåten han viser til, blir mye enklere når du får en tydelig prosess for hvordan du går frem. Etter å ha vært gjennom foredraget til Frode, har du både kunnskapen og den nye innsikten du bør ha, for å møte potensielle investorer med god selvtillit.

Benedicte Eian Iversen
Daglig leder Gründeriet i Sandefjord
Stars Icon - Education X Webflow Template

For å ta steget videre til internasjonal vekst jobber vi med å hente mer kapital, og her har jeg tro på at Kapitalkurs og Frode Jørgen Øvrevik kan gi gode råd på veien.

Christian Thorsrud
Styremedlem Waterwell
Stars Icon - Education X Webflow Template

Jeg ser virkelig frem til å jobbe med Frode Jørgen Øvrevik i tiden som kommer - og helt sikkert lære masse av alle dere andre som sitter i samme båt. Ser frem til å dele kunnskap og ikke minst lære masse nytt i tiden som kommer.

Ronny Jåsund-Pedersen
Daglig leder Saver AS
Stars Icon - Education X Webflow Template

Vi jobber kontinuerlig med å utvide vår ekspertise, kunnskap og nettverk. Vi oppdaget Kapitalkurs og Frode, som har vært og blitt en viktig ressurs for vårt arbeid rundt finansiering og nettverksbygging. Frode hjalp oss med hvordan å identifisere riktige investorer, hvordan finne dem og hvordan vi skulle nærme oss dem. I tillegg bistod Frode med hele prosessen og forberedelse av materiale for denne prosessen, noe som var en viktig kvalitetssikring av arbeidet vi hadde utført. Vi ser frem til å opprettholde vårt samarbeid i fremtiden

Ronny Bakke
Daglig leder Dimeq
Stars Icon - Education X Webflow Template

Selv om jeg har jobbet mye med større transaksjoner og investeringer var det nytt for meg å skulle hente inn kapital og investorer til eget selskap samtidig som jeg skulle være gründeren som holder i alle detaljer. Jeg trengte spisskompetanse på kapitalinnhenting og gode verktøy for selve gjennomføringen, og dette raskt. Frode og Kapitalkurs ble et naturlig valg, behovet mitt ble raskt oppfattet og hjelpen jeg fikk var tilpasset mitt behov for den fasen jeg var i. Opplegget var spesifikt, profesjonelt og brukervennlig, summen av dette gjorde at jeg fikk jobbe mer dedikert, bedre forberedt og lyktes med kapitalinnhentingen.

Aiman Shaqura
Daglig leder Fondant Invest AS
Stars Icon - Education X Webflow Template

Jeg ble med i Frode sitt Kapitalkurs fordi vi skulle i gang en emisjon. Det jeg likte godt var at Frode har samlet kunnskap om prosessen fra A-Å. I tillegg har han vært en god sparringspartner og vist meg hvordan jeg kan søke frem relevante investorer. Han sitter også på et solid og relevant nettverk. Vurdere din bedrift en emisjon vil jeg anbefale Kapitalkurs. Der får du god og relevant bistand.

Bente Josefsen
Daglig leder Frisk uten sukker AS
Stars Icon - Education X Webflow Template

Kapitalkurs er en meget omfattende og lærerik plattform. Nettkurset gir en grundig innføring i hvordan et selskap kan hente kapital på en suksessfull måte og er en god forberedelse til workshop. Workshopen er virkelig der læringen kommer inn. Denne ga oss et nytt perspektiv på både hvordan potensielle investorer tenker, men også hvordan vi skulle tenke. Det har gitt oss et nytt perspektiv på å hente inn kapital. Erfaringen Frode har med å hente kapital ga oss flere “gullkorn” vi kan bruke i dialog med investorer. Dette med potensielle innvendinger fra investorer og hvordan dette skulle besvares var en helt fremragende del av dette kurset. Det eneste vi angrer på er at vi ikke ble kjent med dette tilbudet tidligere.

Magnus Rognstad Swensen
Daglig leder Madeforme AS
Stars Icon - Education X Webflow Template

Jeg meldte meg inn i Kapitalkurs sommeren 2022 for å få noe mer påfyll for å hente kapital til mitt selskap Sowin-Power AS som jeg  hadde startet i januar samme år. Kurs-fasene er greie å gjennomgå og for meg var dette mye kjent stoff gjennom mange års erfaring, men klart interessant og nyttig for de som er i en startups for første gang. Etter hvert i kursets gang, og med de web-møtene vi hadde, ble det mer og mer inspirerende og vi kom inn det som jeg virkelig trenger å få mer innsikt på, og det er å finne de rette investorene. Akkurat det med å finne investorene, uansett fase du er i med erfaring i å hente kapital, så vil jeg anbefale kapitalkurs om du vil utvide din horisont for å skaffe kapital.

Per Hopsø
Daglig leder Sowin-Power AS
Stars Icon - Education X Webflow Template

Etter å ha kommet i prat med Frode, og sjekket litt rundt det han gjør for andre gründere, så følte jeg at her kunne jeg/vi lære masse om hvordan både møte de riktige og langsiktige investorene/partnerne som også deler de verdiene selskapet er grunnlagt på. Er veldig takknemlig for å ta del i denne gruppen/fellesskapet da jeg ser at det er mye å lære av både Frode og andre gründere.

Frank Cato Lahti
Daglig leder Othalo AS
Stars Icon - Education X Webflow Template

Workshoppen med Frode Øvrevik var en game-changer for oss. Frode er en ekstremt dyktig og profesjonell mentor, som har hjulpet oss å navigere i kapitalinnhenting og pitch-strategier. Gjennom denne workshoppen fikk vi innsikt i hvordan vi kan nærme oss investorer og presentere vår virksomhet på mest effektiv måte. Workshoppen har vært en uvurderlig ressurs for oss, og vi anbefaler Frode og hans tjenester på det sterkeste til alle som ønsker å lykkes i å hente kapital til deres ide eller startup. Frode, takk for all hjelp og støtte, og for å dele din ekspertise og erfaring med oss. Vi gleder oss til å fortsette å lære og vokse med ditt veiledning og fellesskapet du har skapt.

Carl J. Borg
Daglig leder Sempervirens Invest AS
Stars Icon - Education X Webflow Template

Jeg meldte meg på Kapitalkurs fordi innhenting av kapital var ukjent for meg tross utdannelse innen entreprenørskap. Frode er helt fantastisk som mentor, siden han forstår alle relevante dimensjoner ved prosessen på en "streetsmart" måte, slik som møtebooking, motivasjon underveis, strategi, hva investorer verdsetter, m.m.

Sindre Hagen
Daglig leder Portarack AS
Stars Icon - Education X Webflow Template

Vi kom i kontakt med Kapitalkurs på tampen av en liten kapitalinnhenting. Frode er erfaren, effektiv og satte oss raskt i kontakt med flere seriøse investorer som endte med å bli med i runden. Vi jobber gjerne med dem igjen.

Bjørn Ekeberg
Daglig leder Recharge Health AS
Stars Icon - Education X Webflow Template

Kapitalkurs koplet oss med investorer hvor vi pitchet og hentet kapitalen selv. Vi ble introdusert for interessante investorer som var booket av Kapitalkurs, og som hadde akkurat  den profilen vi ønsket. Det ble et veldig vellykket arrangement på alle måter.

Jens Kristian Henriksen
Daglig leder Ecofang AS
100,000+
Students worldwide
200,00+
Total course views
5,000+
Five-star course reviews
75,000+
Students community

Kom i kontakt

Kapitalkurs er lidenskapelig opptatt av å hjelpe gründere å lykkes og vi tilbyr våre foredrag til alle som ønsker å realisere sine drømmer. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan vi kan hjelpe dine gründere, startups/scaleups eller studenter, ta gjerne kontakt i dag for å booke et foredrag. Vi ser frem til å hjelpe deg med å skape en fremtidig generasjon av vellykkede gründere!

Takk for din henvendelse! Vi bekrefter å ha mottatt din e-post og vil komme tilbake til deg så snart som mulig.
Oops! Something went wrong.

Våre samarbeidspartnere

Vi har signert avtaler med diverse profesjonelle samarbeidspartnere, som alle deltagere får tilgang til. Les litt om dem nedenfor

Advokathuset Brækhus

Kapitalkurs har et samarbeid med Brækhus. De består av 80 dyktige og engasjerte medarbeidere og er ett av bransjens mest internasjonalt orienterte advokatfirmaer. Gjennom globale nettverk av samarbeidspartnere løser de enhver juridisk utfordring, uavhengig av landegrenser. Deres ekspertise anerkjennes av ledende internasjonale kåringer som Legal 500 og World Tax.

Alle Kapitalkurs sine kunder får tilgang til maler som er nødvendige for å hente kapital, via Kapitalkurs sin portal. I tillegg tilbyr Brækhus et gratis oppstartsmøte på 30 minutter til alle Kapitalkurs sine kunder, for å avklare ramme, omfang og innhold av eventuelle juridiske behov.

Ownersroom

Kapitalkurs har et samarbeid med Ownersroom. Ownersroom er en software plattform som hjelper tidlig fase og vekst selskaper å forenkle tilgangen til kapital. Dette gjøres ved at selskapene effektivt håndterer sine eksisterende aksjonærer, bygger investornettverk og gjennomfører emisjoner. Ownersroom har idag ca. 200 kunder (hovedsakelig i Norge). Noen er i veldig tidlig fase, mens andre er i sterk vekst. Adminkit (fra Sandefjord), Husleie.no og Db Equipment er eksempler på noen av deres kunder.

Alle Kapitalkurs sine kunder får en gratis samtale for å få mer informasjon om tjenesten til Ownersroom og en 14-dagers prøveperiode og rabatt på alle Ownersroom sine abonnementer.

Ecommerce Marketing

Ecommerce Marketing er et digitalt markedsføringsbyrå med fokus på betalt annonsering, innholdsproduksjon og sosiale medier. De utnytter sin forretningskunnskap og digitale ekspertise for å dekke hele kundeopplevelsen og identifisere strategiske vekstmuligheter med fokus på å skape gode resulterer på både et kortsiktig og langsiktig nivå. Ecommerce Marketing er datadrevne, kreative problemløsere som brenner for markedsføring og elsker å se sine kunder lykkes.

Alle Kapitalkurs sine kunder får en gratis samtale for å identifisere hva du trenger hjelp til og rabatt på alle tjenestene Ecommerce Marketing tilbyr.

Entrepedia

Kapitalkurs har et samarbeid med Entrepedia. Ideen og behovet for Entrepedia kommer fra investeringsselskapet Firda. Firda bygger på Geir Førre sine erfaringer og kapital som suksessfull seriegründer (har tre milliardsalg til utlandet bak seg). Entrepedia tilbyr en verktøykasse som oppstartsselskap trenger av informasjon og dokumenter for å bygge et bra selskap. Alt er basert på egne erfaringer som gründere og investoren Geir Førre.

Alle Kapitalkurs sine kunder får en gratis samtale, for å få mer informasjon om tjenesten til Entrepedia og gratis tilgang til Entrepedia sin portal og hjemmeside.

Aprila Bank

Kapitalkurs samarbeider med Aprila Bank om å tilby fleksible lån til mindre bedrifter. Aprila er en digital og automatisert bank som tilbyr finansiering til små og mellomstore bedrifter gjennom produkter som tilfører arbeidskapital og likviditet. Aprilia sitt mål er å hjelpe med å finansiere og bygge fremtidens bedrifter og arbeidsplasser, som er så viktige bidragsytere til samfunnet.

Aprila sin heldigitale søknadsprosess gir deg svar på hvor mye du kan låne. Det er ingen krav til pant, ingen skjulte kostnader eller bindingstid. Du kan søke om inntil 3 MNOK i kredittramme. Alle Kapitalkurs sine kunder som søker på Aprilia sine tjenester slipper månedsgebyr de første tre månedene. Aprila gir lån til helt nyetablerte selskaper, og at de kan vokse med kundene.

Pitch40

En ny videobasert investeringsplattform som gir investorer, engleinvestorer, familieselskaper, oppkjøpsfond, vekstfond, private equity og venture selskaper tilgang til de mest spennende startups og scaleups på markedet. Pitch40 har en rekke unike konsepter som vi tror vil revolusjonere måten investorer finner, kommuniserer og investerer i selskaper på.

Pitch40 er en av Kapitalkurs sine samarbeidspartnere og de beste selskapene blir henvist videre til plattformen for å ha mulighet å hente kapital.

Ymir Labs

Kapitalkurs har et samarbeid med Ymir Labs. Ymir Labs er et startup studio som i flere år har spesialisert seg på å hjelpe norske gründere med å komme i gang. Dette gjøres ved å ta ferske gründere gjennom et fire ukers intensivprogram hvor de får hjelp til evaluering, ideutvikling og prototyping. I slutten av intensivprogrammet er målet at gründeren skal vere klar til å gjennomføre sin første kapitalinnhenting. Til nå har hele 8 av 10 gründere lykkes med å hente kapital til sitt selskap etter første måneds samarbeid med Ymir Labs.

Ymir Labs har i dag over 20 selskaper i porteføljen sin hvorav noen av disse blant annet er Dr. Dropin Hud, Caplist, Nabostylisten, Pitch40 og Investorweb.

Sildre

Kapitalkurs har et samarbeid med Sildre, som hjelper bedrifter å søke tilskudd (soft funding) til innovasjon og oppstart. Sildre sine kunder er startups, scaleups og børsnoterte selskap – som alle har én ting til felles: De utvikler innovative løsninger.

Sildre kan hjelpe dere med å søke støtte fra bl.a. SkatteFUNN, Oppstartstilskudd, Miljøteknologi og Innovasjonskontrakter fra Innovasjon Norge, Pilot-T, Pilot Helse og Innovasjonsprosjekt i næringslivet fra Forskningsrådet. De kan også sette dere i kontakt med en dyktig partner som kan hjelpe dere å søke støtte fra EU (f.eks. EIC Accelerator) og andre internasjonale ordninger.

Alle Kapitalkurs sine kunder får en gratis samtale, der Sildre kan gi innledende råd og tilbud om bistand.